Mijn favorieten

Hypotheek bij Via Hypotheken 

ZOEKEN

Veel mensen denken pas aan financieel advies nadat ze ‘hun’ ideale huis gevonden hebben. Maar dat is eigenlijk te laat. De beste tijd om financieel advies in te winnen, is als u besloten hebt om een huis te kopen, maar nog niet begonnen bent met zoeken. Hypotheekverstrekkers zijn veel strenger dan voorheen. Een aantal jaren geleden was het vaak nog mogelijk om verliefd te worden op een huisje en binnen de bedenktijd een hypotheek te ‘regelen’. Tegenwoordig is het belangrijk dat u een goed overzicht hebt van de mogelijkheden voordat u zelfs maar op zoek gaat. Banken zijn voorzichtiger geworden met het afgeven van offertes tenzij ze uw financiële situatie vrij compleet overzien, en als u hier niet op voorbereid bent, kunt u in tijdnood komen. Ik raad u aan in een vroeg stadium advies in te winnen van de erkend hypotheekadviseur bij VIA hypotheken. Zo voorkomt u teleurstellingen en kunt u met een gerust hart op zoek naar huizen die in uw budget passen.
 

KOPEN


U hebt uw droomhuis gevonden. De voorbereiding voor de hypotheek hebt u al getroffen in een eerdere fase. Dit is de fase waarin het echte hypotheekadvies plaatsvindt. Samen bekijken we opnieuw uw doelen en mogelijkheden, en kiezen we een geschikte hypotheek.
 

FINANCIEREN

De eerste stappen voor de hypotheek zijn gezet. Nu komt het aan op het werkelijk financieren van uw woning. In deze fase belandt u in een stroomversnelling. U hebt slechts beperkt de tijd voor de hypotheekafwikkeling, en er zijn al zoveel andere zaken die uw aandacht nodig hebben. Het regelen van de verhuizing. Vrij vragen van uw werk. Het regelen van loodgieters en elektriciens voor het plaatsen van de nieuwe keuken. En vaak ook nog eens het verkopen van uw oude huis. Ik neem u de zorgen en drukte uit handen, door de hypotheek voor u aan te vragen bij de bank, het dossier te verzamelen te zorgen voor goedkeuring. Samen met uw input zorg ik ervoor dat het dossier tot in de details klopt. Ook fungeer ik als aanspreekpunt voor bijvoorbeeld notaris en verkoopmakelaar. De onzekerheid over het mogelijk maken van de financiering is voorbij: de voorlopige berekeningen zijn doorgenomen, en het is nu alleen nog een kwestie van alles regelen. Wilt u graag zelf uw hypotheek afsluiten? Dan sta ik achter u met begeleiding, advies en voorlichting. Voor uw eigen gemoedsrust is het ideaal als we al in een vroeg stadium gekeken hebben naar wat er mogelijk is.  Maar ook als u haast hebt met het financieren, sta ik u graag bij. Door mijn ervaring kan ik snel en efficiënt inspelen op uw behoeften.
 

STARTERS

Kosteloos advies: no buy no pay

Voor de eerste keer een huis kopen is een flinke stap. Er komt veel kijken bij het regelen van een hypotheek. Hoewel vrienden en familie genoeg tips hebben, is het nog altijd spannend of je de juiste keus maakt en of het gaat lukken om de hypotheek rond te krijgen. En het overgaan van een huurhuis naar een koophuis brengt zoveel nieuwe dingen met zich mee – de hypotheek, de hypotheekrenteaftrek, de belastingaangifte, en daarnaast ben je opeens verantwoordelijk voor al het onderhoud aan je nieuwe huis. Via Hypotheken biedt voor starters rust en begeleiding. Zoeken: Begin vroeg met het in kaart brengen van wensen en opties. Samen kijken we alvast naar je financiële situatie, doelen, mogelijkheden en aanbiedingen van hypotheekverstrekkers. Dan kun je goed voorbereid op huizenjacht.
Kopen: Neem de tijd om een huis te zoeken. De markt is gunstig voor kopers, en als starter zijn er geen zorgen over het verkopen van het oude huis. Neem ook vooral een aankoopmakelaar in de arm. VIA hypotheken kan helpen bij het uitzoeken van een aankoopmakelaar.
 

STARTERSLENING

VIA hypotheken is gespecialiseerd in de starterslening van Vianen en omliggende gemeenten. Wij zorgen voor een compleet advies en begeleiding. Met een starterslening kan een koopwoning toch mogelijk worden.
 
Ik neem jou de zorgen en drukte uit handen, door de hypotheek
voor je aan te vragen bij de bank, het dossier te verzamelen te zorgen voor
goedkeuring Kijk verder dan alleen de hypotheek! Naast het kopen van een huis
zijn er nog verzekeringen, levensverzekeringen, samenlevingscontracten en
inkomensplanningen om rekening mee te houden. VIA hypotheken biedt op al deze
punten advies en ondersteuning.
 
Klik hier om uw gegevens achter te laten voor een vrijblijvend hypotheekgesprek.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring